Im back people

Hej vänner!
 
Har inte varit inne på bloggen på 2 månader, 2 månader?! shit var tar tiden vägen?? skolan har pågått i 2 månader och livet är helt okej. Har verkligen inte haft tid med nånting de senaste veckorna pga hur mycket plugg som helst + moppeplugg, idag hade jag provet och det gick inte sådär jättebra, men jag ska göra om det pga att jag inte fått nog utbildning.
 
Nog om det, jag ser att det fortfarande (??) finns kvar några läsare, bli lika förvånad varje gång. Vilka är ni som är kvar? ni ska typ få ett pris hahah. Nä men nu i veckan har jag prao = ingen skolångest, så då har jag tid att skriva, och jag är sjukt sugen på att skriva. Vill ni att jag ska fortsätta på novellen eller börja på en ny? det är upp till er!
 
Men nu vet ni att jag lever, och eftersom jag funnit inspiration och tid till att skriva kanske det kommer nånting så småninom. Hoppas ni alla har det bra, puss och kraaam!
 

Kommentarer:

1 Amelia Olsson :

Åh vad roligt att du har tänkt börja uppdatera på den här bloggen igen! Personligen spelar det absolut ingen roll om du fortsätter på den gamla novellen eller börjar på en ny. Visst är det roligt att se hur det går i den gamla men samtidigt är känslan av att läsa en ny novell otroligt härlig också. Så gör det du helst vill göra och det du har inspiration till. Oavsett kommer jag läsa det som skrivs. Kram!

Kommentera här: